Manuela Kujundžić
Godine 2000. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu stekla sam zvanje profesor arheologije i povijesti. Od 1999. godine radim u Osnovnoj školi Popovača u Popovači na radnom mjestu učiteljice povijesti. Razredničke poslove obavljam od 2000.godine. Cijeli radni vijek vodim dodatnu nastavu iz povijesti i redovito sudjelujem na svim razinama natjecanja. Na Državnom natjecanju 2011. godine učenica kojoj sam bila mentor osvojila je 3., a 2013. 1.mjesto. Sudjelujem u školskim projektima i u priređivanju izložbi za javnost. Redovito se stručno usavršavam na županijskim i državnim skupovima. U nastavi koristim suvremena nastavna sredstva i pomagala. Uspješno surađujem s kolegama te s ustanovama i udrugama koje se bave povijesnom problematikom.

Godine 2009. napredovala sam i stekla zvanje učitelj mentor. Od 2012. godine voditeljica sam Županijskog stručnog vijeća Sisačko-moslavačke županije.

Sudjelovala sam na projektu Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja Razvoj završnih ispita na kraju obrazovnih ciklusa kao članica Skupine za razvoj ispita iz nastavnog predmeta povijest od 2011. do 2012. godine.

Koautorica sam udžbenika, radne bilježnice i ispita znanja iz povijesti Vremeplov 6 za šesti razred osnove škole.