Lidija Kralj
Profesorica matematike i informatike, dvadeset godina predaje oba predmeta u OŠ Veliki Bukovec. Autorica je nekoliko udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Napisala je niz znanstvenih i stručnih članaka za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i "Pogled kroz prozor". Autorica je nekoliko edukativnih, multimedijskih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Profesionalna zanimacija: europski projekti za obrazovanje te kako poučavati primjereno, odgovorno i sigurno korištenje interneta.
Završila je E-learning akademiju, smjer Management, a polazi i doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu i obrazovnim tehnologijama prezentirala je na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Od 2008. godine je glavna urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor") i portala ucitelji.hr zajednice "Suradnici u učenju" te voditeljica projekta "Sigurniji internet za djecu".

Od 2010. je eTwinning ambasadorica za Hrvatsku te pomaže kolegama da se što bolje snađu u međunarodnim školskim projektima.
E-portfolio: http://mahara.org/view/view.php?t=n06afssmV7lVIsOBk5G8.