Dunja Mijović
Rođena sam 28.02.1982. u Kutini. Osnovnu školu završila sam u OŠ Popovača u Popovači, a Opću gimnaziju sam pohađala u Srednjoj školi Tina Ujevića u Kutini. Daljnje obrazovanje sam nastavila 2000.-e godine u Petrinji na Visokoj učiteljskoj školi gdje sam 2004.-e godine diplomirala kao Učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz engleskog jezika. Nekoliko mjeseci sam radila u Osnovnoj školi Vladimira Vidrića u Kutini i nakon toga sam započela rad u OŠ Popvača u kojoj do sada i radim. Ovo mi je trenutno 9 godina radnog staža.

Rad sam započela predavanjem u nižim razredima u kojima sam radila 6 godina. Zadnje tri godine radim u višim razredima i razrednica sam 7. razredu. Od samih početaka kroz vođenje izborne nastave i kasnije dodatne nastave, učenicima želim što bolje predstaviti strani jezik koji predajem i pomoći im da ga što više usvoje zavole. Trud učenika se isplatio, tako da je 2009.-e godine učenica osvojila 1. mjesto u županiji, a 2014.- godine dva učenika su osvojila 2. i 3. mjesto. 213. I 2014.-e godine vodila sam učenike na natjecanje English in Action koje organizira udruga UMNA gdje su učenici pokazivali svoje znanje sricanja i uvjerljivog govorenja. 2012.-e godine sam sudjelovala na projektu Razvoj završnih ispita na kraju obrazovnim ciklusa kao članica Skupine za postavljanje standarda za ispite u osmim razredima osnovnih Škola.

Od početka svog rada u školi trudim se što više napredovati i usavršavati, tako da redovito pohađam razne stručne skupove i predavanja. 2008.- godine stekla sam ECDL diplomu. Sa svim svojim kolegama pokušavam ostavariti što bolji odnos kako bi svi zajedno doprinjeli uspjehu djece koju poučavamo.