25

Nagrađeni na CUC-u 2014.

objavljeno:
Nagrađeni na CUC-u 2014.
Protekli tjedan bio je vrlo dinamičan i uspješan za autorski tim projekta "Sigurnost djece na internetu". Održali smo desetak radionica s učiteljima i roditeljima, radili na korekcijama udžbenika i obrazovnih sadržaja te sudjelovali na CARNetovoj korisničkoj konferenciji 2014.

U četvrtak smo pred prepunom dvoranom predstavili tijek i rezultate projekta, podijelili promotivne letke i sudionike nagradili naljepnicama i plakatima. Atmosfera je bila vrlo poticajna, a završila je s puno ruku u zraku jer su svi odlučili da će im naši sadržaji dobro doći u nastavi, posebice građanskog i zdravstvenog odgoja te prevencije nasilja. Prema glasovima sudionika ta prezentacija proglašena je najboljom na ovogodišnjem CUC-u što nam je dodatno pokazalo kako smo dobro odradili ovaj projekt.

Ukoliko niste bili s nama u Zagrebu pogledajte snimku predavanja.Ove godine sudjelovali smo i na Webfestivalu čija tema "Učenje je igra" kao da je napisana za naš projekt :) Prijavili smo obrazovne igre http://petzanet.hr/igre i dobili za njih Posebnu pohvalu.

 


Objavljeno u: | Oznake: | Komentari(0) | Broj čitanja: (4306)

Upišite komentar